Sollicitatie-Regulatory Affairs Officer

Regulatory Affairs Officer (sr)

Vast of interim (32 uur per week minimaal)

Wegens groei is Aurobindo op zoek naar twee (Sr.) Regulatory Affairs Officers. Ons motto is Committed to healthier life. Wil jij hieraan bijdragen en werk je graag in een dynamische collegiale omgeving? Reageer dan snel!

Als Regulatory Affairs Officer

 • zorg je voor het uitvoeren van activiteiten voor een tijdige registratie en het geregistreerd houden van geneesmiddelen op Nationaal en Europees niveau
 • start en begeleid je indieningen bij de overheid van nieuwe producten op de markt en aanpassingen van bestaande producten
 • zorg je voor de juiste opslag van bestanden en registratiegegevens op het registratie netwerk en diverse databases alsmede voor snelle interne communicatie van nieuwe indieningen, variaties, dossierwijzigingen etc.
 • onderhoud je goede communicatie binnen en buiten de organisatie in het kader van de registratieaanvragen
 • lever je informatie aan en controleer en accordeer je Regulatory Compliance Files
 • stem je af met de afdelingen Artwork en Purchase & Planning van o.a. implementatie van nieuw artwork en wijzigingen inzake nieuw en bestaand artwork
 • lever je een bijdrage aan de professionalisering van de afdeling door het hanteren en aanpassen van gestructureerde werkwijzen en procedures
 • houd je jezelf op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt

Wij bieden

 • open informele sfeer met gedreven collega’s
 • korte lijnen en veel ruimte tot eigen inbreng
 • dagelijks verzorgde lunch (gratis) op kantoor
 • goed salaris met bonusregeling, extra vakantiedagen en 13e maand (bij vast contract)
 • zes maanden contract met uitzicht op vast contract
 • fulltime (32 tot 36 uur bespreekbaar), gedeeltelijk thuiswerken in overleg mogelijk

Onze nieuwe collega

 • heeft een relevante hbo-opleiding met registratie-ervaring binnen de farmaceutische industrie (minimaal vier jaar)
 • is hands-on, stressbestendig, nauwkeurig, kwaliteitsgericht en organisatorisch vaardig
 • heeft kennis van wet- en regelgeving in registratiezaken
 • is communicatief sterk en zowel Nederlandse als Engelse taal machtig

Over Aurobindo

Aurobindo Pharma Ltd. is een wereldwijd toonaangevend farmaceutisch bedrijf gespecialiseerd in generieke geneesmiddelen. Met meer dan 24.000 medewerkers dragen wij in 155 landen bij aan hoogwaardige en betaalbare kwaliteit van zorg. Aurobindo is een volledig verticaal geïntegreerd bedrijf dat innovatieve farmaceutische oplossingen biedt, vanaf de grondstoffen tot distributie en levering.

Daarnaast is Aurobindo één van de grootste actieve grondstof productiebedrijven ter wereld en beschikt het over 27 eigen state-of-the-art productiefaciliteiten en een uitmuntende R&D-afdeling.

In Nederland ondersteunt Aurobindo apotheken, groothandels, ziekenhuizen, drogisten, supermarkten en apotheekhoudende huisartsen bij het verlenen van optimale patiëntenzorg. Dat doen we met een breed assortiment, gunstige commerciële voorwaarden en continue aandacht voor kwaliteit. Met persoonlijke aandacht voor de wensen en behoeften van de klant zijn we de betrouwbare partner in gezondheidszorg.

Het is onze missie om hoogwaardige geneesmiddelen breed beschikbaar te stellen met als doel deze toegankelijk en betaalbaar te maken én te houden voor iedereen.

Zo geven we invulling aan ons motto: Committed to healthier life!

Kernwaarden van Aurobindo:

o kwaliteit leveren
o verantwoordelijkheid nemen
o samenwerking omarmen
o groei stimuleren

In 2019 is Aurobindo Pharma Ltd. in Europa verkozen tot Company of the Year.

Jouw baan?

Stuur dan jouw CV met motivatie naar Sheila Bouwman (HR manager) via HR-NL@aurobindo.com. Voor meer informatie over de vacature inhoudelijk kun je contact opnemen met Joyce van Hengstum, Manager PV, RA & Artwork/RPP via jhengstum@aurobindo.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Solliciteren via onderstaand contactformulier? 

Vul dan zo volledig mogelijk de onderstaande velden in. Wij zijn benieuwd naar jou! Graag horen wij waar jij het verschil wil gaan maken. Wij streven ernaar binnen vijf werkdagen een reactie op jouw sollicitatie te geven. Velden met een * betekent dat je dit veld verplicht dient in te vullen. Alvast onze hartelijk dank.

  * Ik geef Aurobindo Pharma B.V. toestemming om mijn persoonsgegevens te gebruiken voor de doeleinden die zijn beschreven in de privacyverklaring welke ook te vinden is onderaan de webpagina.

  Ik geef Aurobindo Pharma B.V. toestemming om mijn sollicitatiegegevens te bewaren voor maximaal één jaar.